Comunicate de presă gratuite – 3 motive pentru a le folosi pentru a vă comercializa afacerea de scris independent

Comunicatele de presă gratuite (aka comunicate, piese de PR) sunt o modalitate excelentă de a comercializa o afacere de scris independent. În calitate de scriitor independent din 1993, iată cum și de ce le folosesc.

Cum folosesc PR gratuit pentru a-mi dezvolta afacerea de scris independent

Evident, un comunicat de presă este conceput pentru a capta atenția presei. Dar, acesta nu este motivul primordial pentru care scriitorii independenți ar trebui să le folosească. Sunt scriitor independent din 1993 și cred că există trei motive mai bune pentru a folosi această formă de marketing pentru a obține locuri de muncă de scris.

(i) Sunt conținut optimizat pentru motoarele de căutare care generează trafic: Comunicatele de presă sunt doar conținute. Și, orice tip de conținut scris având în vedere SEO și publicat pe web poate genera trafic.

Vedeți, când motoarele de căutare accesează cu crawlere un site, nu le pasă dacă este un site gratuit de distribuție PR, un blog, un site de știri etc. Ei indexează conținutul – punct. Așa că, atunci când le scrieți, scrieți având în vedere SEO – ceea ce va ajuta la creșterea traficului către site-ul dvs. de scris independent.

FYI, acestea sunt cunoscute sub denumirea de „comunicate de presă SEO”.

(ii) Folosiți comunicatele de presă ca exemple de scriere pentru a atrage clienți bine plătiți: Piesele de PR pe care le scrieți se pot dubla ca mostre de scris. Cu acești mici prieteni în portofoliul tău de scris, poți obține clienți mai plătiți, mai ales dacă știi să-i scrii și să-i distribui.

De exemplu, tariful meu pentru acest tip de scris este de 195 USD. Dacă știi ce faci, poți scrie unul în câteva ore sau mai puțin. Imaginați-vă că faceți doar două dintre acestea pe zi?

Nu e un trai ponosit ca scriitor independent, nu?

(iii) Aduceți prestigiu afacerii dvs. de scris: A fi citat într-un comunicat de presă oferă prestigiu afacerii tale. Pentru a obține cel mai mare kilometraj din cei pe care îi scrieți, postați-le într-o pagină „Media” de pe site-ul dvs.

Când vin clienții potențiali, aceștia vor fi impresionați de faptul că aveți chiar și o pagină „Media”.

În mod subconștient, acest lucru vă crește valoarea în ochii lor, deoarece vă identifică drept „firma/scriitor profesionist” (dacă orice altceva de pe site susține această impresie).

Clienții potențiali se așteaptă, de asemenea, să plătească „profesionisti de prestigiu” mai mult, deoarece valoarea pe care le aduci este aparent mai mare (și ar trebui să fie).

Sfatul nr. 1 pentru comunicatul de presă de care trebuie să țineți cont atunci când vă comercializați afacerea de scris independent

Primul lucru de care trebuie să țineți cont atunci când vă comercializați afacerea prin versiuni este că nu este vorba despre dvs. Mass-media nu-i pasă de tine sau de afacerea ta de scris.

Le pasă să-și servească spectatorii, cititorii, clienții. Vor să rezolve problemele pentru ei, iar dacă afacerea dvs. se întâmplă să facă asta – atunci vor fi interesați. Dacă nu – indiferent cât de bine scris este comunicatul dvs. de presă, nu vor fi interesați.

Țineți cont de acest lucru în timp ce scrieți și veți avea șansa de a-l face demn de știri (întotdeauna scopul!) și de a obține lumina fierbinte a mass-media asupra afacerii dvs. de scris independent. Mult noroc!

RamoNews
GetyNews